Karrieremuligheder

Job hos os

CNC Products A/S er i stor vækst, derfor har vi bygget en ny lys og indbydende fabrik i Odder med flere nye CNC-maskiner – og vi ser naturligvis gerne, at de bliver betjent af de bedst mulige maskinarbejdere/Industriteknikere 

Karriere i en anderledes maskinfabrik

Vi er en ambitiøs virksomhed, der altid stræber efter succes, og det tror vi på at vi får ved at have dygtige ansatte. Derfor er vi altid åbne overfor ansøgninger og nye potentielle kollegaer til vores nuværende medarbejderteam. Vi vægter det sociale og et godt arbejdsmiljø meget højt, fordi vi tror på, at vi med et godt medarbejderteam kan udvikle CNC Products i en endnu mere positiv retning. For os er både højt humør og høj faglighed vigtig, da det skaber grobunden for at vores medarbejdere tænker mere innovativt og engagerer sig i arbejdet. 

Er du vores nye kollega?

Så hvis du læser dette og er en faglært og erfaren industritekniker/maskinarbejder til CNC-bearbejdning, så er du måske interessant for vores virksomhed og vi er interessante for dig. Lige nu har vi både dag- og aftenhold for bedre at kunne imødekomme vores kunders ønske om kortere leveringstid. 

Uanset om du er fra lokalsamfundet eller om du kommer lang vejs fra, så er du velkommen hos os – kommer du dog langvejsfra, så er der mulighed for særligt attraktive forhold i ansættelsen, som tilgodeser transporten. 

Søg uopfordret

Vi er altid på jagt efter nye og dygtige medarbejdere, derfor er du mere end velkommen til at sende din ansøgning og dit CV til os. Eller kom forbi til en kop kaffe, måske er du lige den, vi står og mangler, uden at vi og du vidste det. 

Bliv inspireret på hjemmesiden eller se vores Facebook og LinkedIn.