Firmaprofil

  • Hightech
  • Førende
  • Knowhow
  • Efficiency

Rejsen er startet

Efter 12 gode år ,som bliver til 13 år i Erik Madsens lokaler i det gamle Nordsænk Ålykke i Fillerup, er pladsen nu blevet for trang. Vi har derfor nu gjort klar til at løfte CNC Products op på næste niveau. Efter et år med planlægning er det nu endelig en realitet.

CNC Products flytter i nybyggede 1600m2 med mulighed for udvidelse på Jernaldervej i Odder feb.2020.

Byggeriet bliver gjort i tæt samarbejde med en af vores gode kunder gennem flere år. Kunden vil stå som bygherre og ejer af bygningerne. Vi kan derfor efter indflytningen tilbyde alle vores kunder et løft og udvidelse i samarbejdet.

Fabrikken bygges efter vores idéer om det mest effektive produktions flow, samt de bedste faciliteter til vores dygtige medarbejdere. Vi har allerede startet processen op med investeringer i en Okuma LB.3000 drejecenter med stanglader og robotcelle, Wenzel målemaskine, UMC 750, 5 akset Haas bearbejdningscenter.

Firmaprofil

Pålidelighed, ærlighed, fleksibilitet og kvalitet er vores vigtigste nøgleord.

Vi har medarbejder- og maskinkapacitet til at tage et emne ind, når det forlanges af kunden. Vi er specialiserede i hurtigt at analysere, hvordan en opgave bør gribes an, finde den rigtige opstillingsmetode og komme i gang med den spåntagende bearbejdning.

Desuden har vi færdighederne til at varetage og samtidig være konkurrencedygtige på såvel ét-styks som serieproduktion. Vi leverer til hver en tid kvalitetsarbejde som minimum på højde med kundens forventning.

Mission & Medarbejdere

CNC Products er med hele vejen, hvis vores kunder ønsker det. Vi har ekspertisen og erfaringen til at samarbejde med kunderne lige fra idéfasen og helt frem til en given komponent er fremstillet og evt. overflade behandlet

Virksomheden består af en række nøje håndplukkede medarbejdere, der på grund af samme professionelle tilgang til den enkelte opgave har formået at skabe en troværdig og professionel udbyder af underleverandørarbejde til maskinindustrien. CNC Products’ medarbejdere er derfor at betegne som ”key-drivers”.

Kundeudtalelser

Medarbejderudtalelse

På CNC Products er omgangstonen uformel og med godt humør. Visionerne er store og de gennemføres efter en plan, ledelse og medarbejder i en stærk forening. Fleksibiliteten er stor både fra ledelsen og medarbejderne, når nye opgaver, daglig travlhed, og fridage skal passes ind i produktionen. Jeg tændes af det nyeste produktionsudstyr og de mange spændende opgaver, og også af de ideer som vi i fællesskab skaber for at optimere produktion, kvalitet og kundens pris. Så er der lige de sociale ture med mange grin, som er en historie for sig selv. Det er min opfattelse, at vi gør det godt fordi vi har et stærkt fællesskab, godt humør og meget høj faglig kompetence.

Carsten Beenfeldt
Ansvarlig i fræse afd.