Rejsen er startet

  • Hightech
  • Førende
  • Knowhow
  • Efficiency

Vi søger nye kollegaer, industriteknikere/maskinarbejdere samt en ansvarsfuld kollega til vores afkortnings afd.

 Efter 12 gode år ,som bliver til 13 år i Erik Madsens lokaler i det gamle Nordsænk Ålykke i Fillerup, er pladsen nu blevet for trang. Vi har derfor nu gjort klar til at løfte CNC Products op på næste niveau. Efter et år med planlægning er det nu endelig en realitet. 

CNC Products flytter i nybyggede 1600m2 med mulighed for udvidelse på Jernaldervej i Odder feb.2020. 

Byggeriet bliver gjort i tæt samarbejde med en af vores gode kunder gennem flere år. Kunden vil stå som bygherre og ejer af bygningerne. Vi kan derfor efter indflytningen tilbyde alle vores kunder et løft og udvidelse i samarbejdet. 

Fabrikken bygges efter vores idéer om det mest effektive produktions flow, samt de bedste faciliteter til vores dygtige medarbejdere. Vi har allerede startet processen op med investeringer i en Okuma LB.3000 drejecenter med stanglader og robotcelle, Wenzel målemaskine, UMC 750, 5 akset Haas bearbejdningscenter. 

Nummer 3 robotcelle kommer til i 2019, som sammen med vores 7 andre CNC fræse og drejemaskiner og 10 engagerede medarbejdere i fremtiden skal bringe os blandt de bedste spåntagende virksomheder i Danmark. Dette er vægtet på medarbejder glæde, informativ dialog om forretningens økonomi og udvikling, en særdeles attraktiv bonus ordning, sundhedsforsikring samt social og privat interesse for hinanden i vores sammentømrede team. Vi vil med denne lidt omvendte strategi hermed ansætte de bedste holdspillere som sammen med de stærkeste egenskaber på det faglige plan kan skabe fremtidens virksomhed. 

Vi søger allerede nu 3 kollegaer til vores dreje, fræse og afkortnings afd. 

Mange venlige hilsner, CNC Products, Henrik og Jesper samt vores engagerede og ihærdige medarbejdere som glæder sig til nye kollegaer og maskiner .