Vi flytter fabrikken

Kære kunder og leverandører

Så sker det!

Vi flytter fabrikken til Jernaldervej 25, 8300 Odder, som er Odders nye industrikvarter. Derfor lukker fabrikken midlertidigt ned fra torsdag( d. 23 januar-2020) i uge 4 til mandag ( 3 feb. 2020 ) i uge 6.

Vi mener det hele er planlagt så godt, at vi har produktionen i drift igen efter 7 arbejdsdage.

Vi håber på jeres forståelse , hvis vi i uge 5 ikke svarer helt så hurtigt som normalt.

Der er sat kontorpersonale på til at modtage ordrer og svare på telefon, men lidt unormale forhold må forventes. Til gengæld kommer vi i nybyggede 1600m2, hvilket vi glæder os ubeskriveligt meget til.

Vi holder indflytterfest når vi er på plads, hvor vi glæder os til at vise fabrikken frem, for kunder, leverandører samt venner af huset. Mere herom senere, men det er indtil videre sat til sidst i marts 2020

Mange venlige hilsner fra, Henrik og Jesper samt personalet på CNC Products.

PS.
Skulle der være ordrer som skal sendes afsted i uge 5  kan vi jo stadig behandle dem i uge 4, vi sidder faktisk og er klar mere end i uge 5.